Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta ev görmek

Rüyada karanlıkta ev görmek

Rüyada karanlıkta ev görmek elinin sıkışacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta ev gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Rüyada karanlık bir eve girmek şansın çalışmaya başlayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi karanlık görmek hasta ve üzgün olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Rüyada karanlık eve girmek malvarlığının çok daha artacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Rüyada karanlık bir ev görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bir evde olmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık ev görmek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına delalet eder.

Rüyada içi karanlık ev görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada karanlık evde oturmak maddi gücünün artacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments