Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık eve girmek

Rüyada karanlık eve girmek

Rüyada karanlık eve girmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık eve girmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada karanlık eve girmek sevdikleri ile birlikte olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Rüyada karanlık bir eve girmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, evlenme yolunda adım atacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir odaya girmek belalı kimselerle karşılaşacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret eder.

Rüyada karanlık kuyuya girmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta havuza girmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık odaya girmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık tünele girmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments