Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir evde olmak

Rüyada karanlık bir evde olmak

Rüyada karanlık bir evde olmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, ev sahibi olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bir evde olmak gördüyseniz:

  • Geleceğiniz açısından istikrar yakalamak için daha az harcamalısınız.

Rüyada eski karanlık ev görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık bir evde olmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, makamını garantileyeceğine inanılır.

Rüyada karanlık eve girmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık evde olmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi karanlık görmek yanlış yatırımlar yapacağına, keyfe kavuşacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi karanlık ev görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ev görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada karanlık evde oturmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, alkış alacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments