Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir eve girmek

Rüyada karanlık bir eve girmek

Rüyada karanlık bir eve girmek sorunların çözüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada karanlık bir eve girmek gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Rüyada karanlık bir eve girmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık eve girmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, muradına eremeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir odaya girmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük bir sorun oluşacağına işaret eder.

Rüyada karanlık odaya girmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık suya girmek çaresizleşeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık tünele girmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet eder.

Rüyada karanlığa girmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments