Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık ev görmek

Rüyada karanlık ev görmek

Rüyada karanlık ev görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık ev gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karanlık evde oturmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, başının belaya girmeyeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık evde olmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine yorulur.

Rüyada karanlık ev görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada evi karanlık görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına delalettir.

Rüyada eski karanlık ev görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulur.

Rüyada içi karanlık ev görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta ev görmek sıkıntıların azalacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir ev görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments