Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık evde oturmak

Rüyada karanlık evde oturmak

Rüyada karanlık evde oturmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada karanlık evde oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada karanlık evde oturmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık yerde oturmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, zorlukların yaşanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada karanlık odada oturmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, rakipleri mağlup edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta oturmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Rüyada içi karanlık ev görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi karanlık görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta ev görmek rahatlayacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, adını kirleteceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir eve girmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments