Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi karanlık ev görmek

Rüyada içi karanlık ev görmek

Rüyada içi karanlık ev görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yeni planlar yapacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi karanlık ev gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış şeklinizde değişiklik yapmanız ikili ilişkilerinize veya iş hayatınıza ivme kazandırabilir.

Rüyada içi karanlık ev görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir eve girmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada evi karanlık görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir evde olmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hüsrana uğratacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık eve girmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kalp kırmayacağına işaret eder.

Rüyada karanlık evde olmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine inanılır.

Rüyada karanlık bir ev görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık ev görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments