Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok geniş bir ev görmek

Rüyada çok geniş bir ev görmek

Rüyada çok geniş bir ev görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok geniş bir ev gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Rüyada geniş odalı ev görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Rüyada geniş güzel ev görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz geniş ev görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada geniş temiz ev görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Rüyada geniş bir evde oturmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada çok geniş bir ev görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski ve geniş ev görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, geçim derdinin sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments