Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş eve girmek

Rüyada geniş eve girmek

Rüyada geniş eve girmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş eve girmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada geniş eve girmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine inanılır.

Rüyada geniş yeni ev görmek evlerindeki huzurun artacağına, solan yüzünün güleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Rüyada evi geniş görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret eder.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek esenlik içinde olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş bahçeli ev görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni geniş ev görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, çok büyük ses getireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski ve geniş ev görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments