Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş boş ev görmek

Rüyada geniş boş ev görmek

Rüyada geniş boş ev görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, rızkının çoğalacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş boş ev gördüyseniz:

  • Aşırı hassasiyet yanlış kararlara neden olabilir.

Rüyada geniş boş ev görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, onlara doyasıya sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş eve girmek çok önemli noktalara geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz geniş ev görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulur.

Rüyada geniş güzel bir ev görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına alamet eder.

Rüyada geniş ev görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş ev aldığını görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Rüyada geniş bir eve taşınmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok geniş bir ev görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments