Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş ev görmek

Rüyada geniş ev görmek

Rüyada geniş ev görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada geniş ev gördüyseniz:

  • Kendinizi her konuda gereğinden fazla yoruyorsunuz.

Rüyada geniş ve güzel ev görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kulluk derecesinin artmasına işaret etmektedir.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada geniş avlulu ev görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş bir evde oturmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş temiz ev görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, ilerleyemeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş ev satın almak rüya sahibinin yalnızlaşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elindeki imkanların artacağına rivayet eder.

Rüyada evi geniş görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada geniş boş ev görmek bolluk içinde yaşamaya, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments