Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, hayır duaları alınacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments