Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğun bakımda hasta görmek

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, itibarın sarsılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada yoğun bakımda hasta gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek malından ve parasından olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada babasını yoğun bakımda görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına yorulur.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek rızkının eksileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek borç batağına düşeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments