Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini yoğun bakımda görmek

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine yorulur.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek iki tarafın da çok sevineceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine tabir olunur.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak günah işlemeyi terk edeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments