Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yarınlarına inanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada birini yoğun bakımda görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi yoğun bakımda görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işaret eder.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hayırlı yollara gireceğine, içinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments