Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek kazancının sürekli artacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek rahat bir hayat yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada birini yoğun bakımda görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments