Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğun bakımdan çıkmak

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ele güne muhtaç olacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, işlerinin baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek iş hayatında terfi alınacağına, cebinin para göreceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kişinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada birini yoğun bakımda görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, canının kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulur.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments