Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, yol yordam öğretileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada yoğun bakımda yattığını gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize ulaşmak için yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aydınlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet eder.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasını yoğun bakımda görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments