Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini yoğun bakımda görmek

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek bazı kaynakların tükeneceğine, kazancının çok düşeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, çaresizleşeceğine işaret eder.

Rüyada eşini yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Rüyada eşini yoğun bakımda görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada birini yoğun bakımda görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalettir.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, kendine geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments