Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldırımdan kurtulmak

Rüyada yıldırımdan kurtulmak

Rüyada yıldırımdan kurtulmak bunun için Allah’a şükredeceğine, şöhret elde edeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.

Rüyada yıldırımdan kurtulmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına işarettir.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada yıldırımdan kaçmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada yıldırım görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada yıldırım çarpmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yıldırım şimşek görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yıldırım sesi duymak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments