Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldırım çarpmak

Rüyada yıldırım çarpmak

Rüyada yıldırım çarpmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada yıldırım çarpmak gördüyseniz:

  • gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yıldırım çarpmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işarettir.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada üzerine yıldırım düştüğünü görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işarettir.

Rüyada yıldırım görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yıldırım şimşek görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ve yıldırım görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yıldırım sesi duymak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, zor durumlara düşeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments