Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve temel atmak

Rüyada eve temel atmak

Rüyada eve temel atmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına işarettir.

Rüyada eve temel atmak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız karşınızdaki kişilerin olayları sizin gözünüzle görmesini sağlayabilir.

Rüyada eve temel atmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev temel atmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev temeli atmak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işaret eder.

Rüyada inşaat temeli atmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalettir.

Rüyada evin temelini atmak nimetin çoğalacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir evin temelini atmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada temel atmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalettir.

Rüyada cami temeli atmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments