Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su taşımak

Rüyada eve su taşımak

Rüyada eve su taşımak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ümitlerinin son bulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, iyi halin geleceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve su taşımak gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada eve su taşımak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su taşımak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet eder.

Rüyada eşekle su taşımak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kova su taşımak istenmeyen bir yolculuğa, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su damacanası taşımak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kabı taşımak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden su taşımak işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yeni bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada sırtında su taşımak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments