Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında su taşımak

Rüyada sırtında su taşımak

Rüyada sırtında su taşımak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada sırtında su taşımak gördüyseniz:

  • En azından daha uyumlu olmayı denemeniz bile çok pozitif etki yaratabilir.

Rüyada sırtında su taşımak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu sırtında taşımak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastayı sırtında taşımak çok başarılı işlere girileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, sürekli tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına yorulur.

Rüyada sırtında halı taşımak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında kocasını taşımak bunun da geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret eder.

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak büyük bir ortaklık yapılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments