Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kova su taşımak

Rüyada bir kova su taşımak

Rüyada bir kova su taşımak faydalı şeyler yapacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kova su taşımak gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada kovayla su taşımak o işten ekmek yiyeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Rüyada bir kova su taşımak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sonra kendi işini kuracağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kovalarla su taşımak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu kova taşımak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kova taşımak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Rüyada kovayla süt taşımak rahat bir hayata sahip olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada kovaya su doldurmak dünyasının bir anda değişeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, hasta ise bakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments