Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su taşımak

Rüyada su taşımak

Rüyada su taşımak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada su taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada su taşımak fırsatların heba edileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına delalet eder.

Rüyada güğümle su taşımak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Rüyada omuzda su taşımak dünya hayatından yana da razı geleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birine su taşımak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalettir.

Rüyada şişede su taşımak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine alamet eder.

Rüyada elinde su taşımak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Rüyada mezara su taşımak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments