Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kabı taşımak

Rüyada su kabı taşımak

Rüyada su kabı taşımak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kabı taşımak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kapla su taşımak eğlenceli günler yaşayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, yaşamdan istediklerini alacağına işarettir.

Rüyada su kabı taşımak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, onlara galip geleceğine işaret eder.

Rüyada kabeyi taşımak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, dertlerin aşılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan su taşımak yakın zamanda rahat edeceğine, hatalarını fark edeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada su dolu kova taşımak aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada sırtında su taşımak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Rüyada denizden su taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments