Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden su taşımak

Rüyada denizden su taşımak

Rüyada denizden su taşımak kendi çok iyi hissedeceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, başarılı adımlar atılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada denizden su taşımak gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Rüyada denizden su taşımak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kovalarla su taşımak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada şişede su taşımak sorunlarının yakında biteceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada su bidonu taşımak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına delalet eder.

Rüyada su şişesi taşımak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ibrikle su taşımak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kova su taşımak duygularının karşılık göreceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su taşımak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments