Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su damacanası taşımak

Rüyada su damacanası taşımak

Rüyada su damacanası taşımak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok güzel günler geçirileceğine, rütbesinin artacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına yorulur.

Rüyada su damacanası taşımak gördüyseniz:

  • Birlikte özel vakit geçirmek istediğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada su damacanası taşımak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada su dolu damacana görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada bir damacana su görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, aile hayatının hayır getireceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada damacana su görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su damacanası görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına inanılır.

Rüyada damacanaya su doldurmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulur.

Rüyada boş damacana görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada yangına su taşımak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments