Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşekle su taşımak

Rüyada eşekle su taşımak

Rüyada eşekle su taşımak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada eşekle su taşımak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşekle su taşımak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eşekle yük taşımak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada eşek taşımak yaşadığı muhitin yenileneceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret eder.

Rüyada eşekle odun taşımak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde eşek görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, stresinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada eşeğe su içirmek maaşının artacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşeğe su vermek büyük özgüven kazanacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine yorulur.

Rüyada su şişesi taşımak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments