Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak odasını su basmak

Rüyada yatak odasını su basmak

Rüyada yatak odasını su basmak gönlünün rahata ereceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza rivayet eder.

Rüyada yatak odasını su basmak gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada yatak odasını su basmak kısmetin kapanacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada odayı su basmak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yatak odasında su görmek büyük sorunlar yaşanacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yolu su basmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hasretliğin biteceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su basmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada şehri su basmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada işyerini su basmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, isteklerine kulak vereceğine inanılır.

Rüyada ev su basmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments