Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı su basmak

Rüyada dükkanı su basmak

Rüyada dükkanı su basmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, hem yeni yerler göreceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hayır duaları alacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, gelir kaybedeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanı su basmak gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Rüyada dükkanı su basmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada evini su basmak büyük sıkıntılar yaşanacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada suya basmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şehri su basmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada mutfağı su basmak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su basmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerini su basmak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Rüyada odayı su basmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments