Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su birikintisine basmak

Rüyada su birikintisine basmak

Rüyada su birikintisine basmak işinde başarılı olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada su birikintisine basmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizi yeni bir forma sokmanıza yardım edecek bir fırsat doğabilir.

Rüyada su birikintisine basmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada su birikintisinde yüzmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işarettir.

Rüyada su birikintisine düşmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, canını ve malını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak su birikintisi görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yerde su birikintisi görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük su birikintisi görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, başkalarının malına göz dikeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments