Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve perde asmak

Rüyada eve perde asmak

Rüyada eve perde asmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, dünya malına kavuşulacağına, getirisinden daha fazla olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Rüyada eve perde asmak gördüyseniz:

  • Siz, olayları diğerlerinden daha net görebiliyorsunuz.

Rüyada yeni eve perde asmak canla başla çalışacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, onlarla ayrı düşeceğine inanılır.

Rüyada eve perde asmak çok büyük ferahlık yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada tül perde asmak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde yıkayıp asmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada perde asmak bir türlü kendine gelemeyeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Rüyada pembe perde asmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada evine perde asmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz perde asmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, maddi olarak zarar edeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments