Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve bakım yapmak

Rüyada eve bakım yapmak

Rüyada eve bakım yapmak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada eve bakım yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi, işinizi, mal varlıklarınızı ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda baskıya maruz kalabilirsiniz.

Rüyada eve bakım yapmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Rüyada bakım yapmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze bakım yapmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak bakımı yapmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne bakım yapmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Rüyada cilt bakımı yapmak kolay yollardan kazanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada saça bakım yapmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç bakımı yapmak her attığı adımı paraya çevireceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments