Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç bakımı yapmak

Rüyada saç bakımı yapmak

Rüyada saç bakımı yapmak bir düşmanın kötü haberini almaya, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada saç bakımı yapmak gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Rüyada saça bakım yapmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada saç bakımı yapmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada cilt bakımı yapmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak bakımı yapmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada bakım yapmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne bakım yapmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına inanılır.

Rüyada yüze bakım yapmak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada eve bakım yapmak işlerinin artacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments