Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cilt bakımı yapmak

Rüyada cilt bakımı yapmak

Rüyada cilt bakımı yapmak kişinin şifaya kavuşacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cilt bakımı yapmak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranmayı başarıp alttan alabilirseniz projenizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada cilt bakımı yapmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada cilt bakımı görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada cilt bakımı yaptırmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ciltte lekeler görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada cilt doktoru görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ciltli kitap görmek toplumda yükseleceğine, çok kötü günler göreceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada cildinin karardığını görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Rüyada cildi yanmış birini görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments