Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak bakımı yapmak

Rüyada tırnak bakımı yapmak

Rüyada tırnak bakımı yapmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sorunların çabucak halledileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak bakımı yapmak gördüyseniz:

  • Sizi farklı yöne çekmek isteyen kişiler olsa da kendi yolunuzdan şaşmamalısınız.

Rüyada tırnak bakımı yapmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakımlı tırnak görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulur.

Rüyada saç bakımı yapmak üzüleceğine, pişman olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada yüze bakım yapmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne bakım yapmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada saça bakım yapmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bakım yapmak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine inanılır.

Rüyada eve bakım yapmak duygularının karşılıklı olacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments