Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze bakım yapmak

Rüyada yüze bakım yapmak

Rüyada yüze bakım yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada yüze bakım yapmak gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Rüyada yüze bakım yapmak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne bakım yapmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada yüze bakım yaptırmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada tırnak bakımı yapmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına işarettir.

Rüyada cilt bakımı yapmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada bakım yapmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada saça bakım yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç bakımı yapmak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayallerinin peşinden gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments