Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakım yapmak

Rüyada bakım yapmak

Rüyada bakım yapmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, işinden ve parasından olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, atılım yapacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine delalet eder.

Rüyada bakım yapmak gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada saça bakım yapmak endişelerin sona ereceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç bakımı yapmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tırnak bakımı yapmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kudret ve destek olacağına inanılır.

Rüyada yüzüne bakım yapmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işarettir.

Rüyada eve bakım yapmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada yüze bakım yapmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet eder.

Rüyada cilt bakımı yapmak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine delalettir.

Rüyada bakım yapmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments