Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne bakım yapmak

Rüyada yüzüne bakım yapmak

Rüyada yüzüne bakım yapmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işarettir.

Rüyada yüzüne bakım yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayallerinizin gerçekleşmesi için atılmış ilk adım olabilir.

Rüyada yüze bakım yapmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne bakım yapmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yüze bakım yaptırmak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak bakımı yapmak ekmeğin kesileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada saça bakım yapmak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada cilt bakımı yapmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Rüyada saç bakımı yapmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bakım yapmak başarılarını ispat edeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments