Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça bakım yapmak

Rüyada saça bakım yapmak

Rüyada saça bakım yapmak sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, pişmanlığa, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saça bakım yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Rüyada saça bakım yapmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç bakımı yapmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak bakımı yapmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakım yapmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eve bakım yapmak bol bol moral depolanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüzüne bakım yapmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada cilt bakımı yapmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada yüze bakım yapmak bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments