Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi tabutta görmek

Rüyada anneyi tabutta görmek

Rüyada anneyi tabutta görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi tabutta gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz hayatınızı yenilemenize katkı sağlayabilir.

Rüyada anneyi tabuta koymak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada annesini tabutta görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, kişinin başarılarının artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada anneni tabutta görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, dış ticarete atılacağına işaret eder.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet eder.

Rüyada annemi tabutta görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi tabutta görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin tabutunu görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nur

Ölmüş annemi evin odasında tabuta gördüm ve onu tabutan çıkardık su istiyordu belden aşğası yoktu sanki kanlar içinde ama belden yukarısı hiç bişey olmamıştı konuşuyordu su istedi verdik içti ve saçları olmayan annemin saçları çok uzamıştı