Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi tabutun içinde görmek

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek onunla yeniden kavuşacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, kızına daima sahip çıkacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada anneyi tabutun içinde gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek hatalarını düzelteceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, evini ve ailesini unutacağına yorulur.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun içinde birini görmek her zaman neşeli olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, süzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tabutun içinde görmek hasretlerin biteceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Rüyada kendini tabutun içinde görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bekârlığına da veda edeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments