Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi tabuta koymak

Rüyada anneyi tabuta koymak

Rüyada anneyi tabuta koymak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi tabuta koymak gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Rüyada anneyi tabuta koymak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, parasal krizler yaşanacağına, elde edilen nasibin artacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü tabuta koymak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kurtuluşu bulacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı birini tabuta koymak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret eder.

Rüyada kendini tabuta koymak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birini tabuta koymak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada annenin tabutunu taşımak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments