Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneni tabutta görmek

Rüyada anneni tabutta görmek

Rüyada anneni tabutta görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, mallarının da hayırlı olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada anneni tabutta gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi tabutta görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada annenin tabutunu görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hasret giderileceğine işarettir.

Rüyada anneni tabutta görmek kişinin esenlik bulacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Rüyada annemi tabutta görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada annesinin tabutunu görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemin tabutunu görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments