Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek

Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek

Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, çok zor günler yaşayacağına, huzurlu, mutlu olacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş annenin tabutunu gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkartabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi tabutta görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemi tabutta görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin tabutunu görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada annesini tabutta görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi tabuta koymak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, variyetini çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada annemin tabutunu görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin tabutunu taşımak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments