Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin tabutunu görmek

Rüyada annemin tabutunu görmek

Rüyada annemin tabutunu görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, para biriktirebileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada annemin tabutunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada annenin tabutunu görmek kırgınlık yaşanacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada annemin tabutunu görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kötü haberler alacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada anneyi tabutta görmek büyük emekler vereceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini tabutta görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemi tabutta görmek kazançlı işler yapılacağına, işlerinden feragat edeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi tabuta koymak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments