Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemi tabutta görmek

Rüyada annemi tabutta görmek

Rüyada annemi tabutta görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada annemi tabutta gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, insanlara iyilik yapmaya, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada annemin tabutunu görmek ortaklıkların bozulacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada anneyi tabutta görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi tabuta koymak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bunun da geleceğine, adını herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada annemi tabutta görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, sorunların hallolacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine alamet eder.

Rüyada annesinin tabutunu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments