Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini tabutta görmek

Rüyada annesini tabutta görmek

Rüyada annesini tabutta görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalettir.

Rüyada annesini tabutta gördüyseniz:

  • Yaptığınız bir şey son derece beğenilecek.

Rüyada annemi tabutta görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek hem ün sahibi olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada annenin tabutunu görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işarettir.

Rüyada anneyi tabuta koymak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemin tabutunu görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada anneyi tabutta görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada annesini tabutta görmek kazancının düşeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada annenin tabutunu taşımak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments